Liselotte Legebeke: culinair schrijver & receptontwikkelaar

Hi!

Ik ben Liselotte Legebeke: culinair schrijver, receptontwikkelaar, SEO-specialist en verslaafd aan eten & reizen.

Sinds september 2018 werk ik voor mijzelf en I love it! Doordat ik mijn eigen baas ben kan ik klussen doen die ik écht leuk vind, voor de tofste opdrachtgevers en ook nog eens op de plekken die ik zelf kies. Dat betekent dat ik vaak thuis of op kantoor in Amsterdam werk, maar ook regelmatig op de mooiste plekken ter wereld – van Stockholm tot Hongkong. Hierdoor kan ik mijn twee grote passies – eten & reizen – werkenderwijs met elkaar combineren. En dat zie je dan ook terug in mijn werk: ik doe alles met een grote glimlach op mijn gezicht en met volledige toewijding.

In het verleden was ik onder andere werkzaam voor Culy.nl en 24Kitchen, waar ik mijzelf heb bewezen als ervaren redacteur, online media– en communicatie expert. Ook kon ik hier mijn oog voor detail en technisch inzicht verder ontwikkelen, en is mijn liefde voor conceptmatig denken én werken ontspruit.

Ik help graag, denk mee en kan me goed verplaatsen in anderen (zowel klant als consument). Daarbij werk ik gestructureerd, is focus voor mij het sleutelwoord en benader ik de wereld met een positieve insteek. Als ik ergens voor ga is dat altijd voor de volle 100% of meer.

Op dit moment werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Zo heb ik een vaste culinaire rubriek in JAN Magazine en in delicious. magazine. Daarnaast werk ik als SEO-specialist voor Hearst.

Wil je meer weten? Stuur me gerust een berichtje via @liselottelegebeke of e-mail naar liselottelegebeke [at] gmail.com. Ik sta altijd open voor toffe nieuwe projecten, zeker als er lekker eten of drinken bij betrokken is 😉

Liselotte Legebeke - Culinair schrijver en receptontwikkelaar